dilluns, 15 de maig del 2017

JUNK JOURNAL….??


  Hola a tots, avui no porto un projecte, porto unes paraules, ja fa temps passejant per la xarxa, buscant diferents estils de diaris personals, llibres de viatges, enquadernacions … Em vaig topar amb aquest nom, "Junk Journal",… la veritat és que em sentia bastant identificada amb les imatges que veia, no amb totes, ja que hi ha estils molt diferents, però si amb la base d'aquest concepte.



Què és això del "Junk Journal"?

  Traduit literalment és un "Diari Escombraries", o "Diari de Deixalles", realment, dit així, sona fatal, però realment el sentit del "Junk Journal" és aquest.

 Es tracta de construir un llibre, que després podem utilitzar com a diari personal, agenda, llibre de records, o simplement gaudir del procés de creació, de vegades la seva utilitat és el menys important, i simplement queda com un objecte decoratiu.

 El concepte "escombraries" ve donat pel fet que, el llibre es crea a partir de restes de, cartons, llibres vells, targetes, postals,tiquets, entrades, sobres, prospectes, invitacions, fulls de paper quadriculat, de ratlles, de comptabilitat, retalls de diari o revistes… bé, el que sigui, tot val.

 El que fem és recopilar tot el que volem afegir al nostre llibre, construir unes tapes i enquadernar, a partir d'aquesta base, podem decorar a l'estil que més a gust ens sentim, afegir detalls o no,… realment no deixa de ser un concepte que neix juntament amb el "Scrapbooking", recordeu que "Scrapbooking" vol dir llibre de retalls. 

 Com sempre amb totes aquestes tendències podem trobar diferents camins, gent que fa veritables obres d'art, que decoren full per full, i gent que simplement grapen els fulls amb una portada més o menys decorada.

 Trieu el vostre camí, jo crec que ja l'he triat.

 Seguirem  parlant del "Junk journal"… segur…  De mentre passegeu una mica per la xarxa i potser us podeu fer una mica més a la idea del que estic parlant.



 Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada