Hola a tots, deixem les transferències enrere i comencem a tenyir-ho tot amb un producte que tenim tots a casa, el cafè… Som-hi!!
Si, el cafè, realment és un gran tint, molt econòmic, que m'ha solucionat molts acabats, especialment per tenyir als fulls interiors de les llibretes, diaris, llibres de records…
Avui no us porto un projecte acabat, sinó les possibilitats d'un producte, us deixaré un munt d'idees i a partir d'aquí podeu investigar, provar i marranejar amb el cafè…
Que necessitem??
Cafè (soluble).
Pinzells.
Una safata.
Esprais.
Paper de cuina.
Papers ( folis, cartolines…).
Roba.
Objectes de fusta.
Segells per estampar.
Cera amb pasta.
Plantilles.
Primer de tot prepararem un cafè, el preparem ben concentrat i anem afegim aigua segons el to que vulguem aconseguir.
Hem de tenir una mica de cura amb els papers fins, però penseu que un cop sec és un paper molt més resistent. |
Diferents acabats...
Podem fer reserves amb cera, aleatòriament o amb plantilles. |
Amb una plantilla i una esponja, aplicant molt poc cafè. |
Amb plantilles i esprai. |
Podem estampar amb segells. |
Si treballem amb cafè molt concentrat, podem aconseguir punts més setinats o fins i tot amb un punt brillant. |
Podem envellir els marges del paper ... |
Podem tenyir roba, cordills... |
…tenyir objectes de fusta... |
Bé, podeu tenyir qualsevol material porós, jugueu amb els tons, amb les aigües, regalims… com si fos una aquarel·la, podeu plegar o arrugar el paper abans de tenyir…, bé, un munt de possibilitats...
Podem deixar que assequi a l'aire, o accelerar amb un assecador, si voleu un paper totalment llis, el podeu planxar sense cap problema, amb un drap per sobre per protegir. |
I fins aquí avui, segur que trobareu un moment de tranquil·litat aquests dies per anar a fer un cafè i si va acompanyat d'unes pastetes, millor, ara, no poseu les pastetes al paper!
Bé, no podia deixar les restes de les proves en un racó, així que, a sortit una petita llibreta 100% cafè, paper, cartolina, roba, cordill i botó…. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada